Günlük elbise kombinleri

1. Cilt Tonuna Eşleşen Tayt

Herhangi bir elbise ve ayakkabısı eşleştirecek evrensel bir tayt tipi var. Bunlar, cildinizin tonuyla eşleşen ve daha pürüzsüz ve yumuşak görünmesini sağlayan seçenekler. Bu yüzden aceleniz varsa ve en iyi seçeneği seçmek için zaman alamıyorsanız, bu tipi her zaman seçebilirsiniz.

2. Parlak Tan Tonlu Tayt Ditching

Tan tonları olan bir çift parlak taytınız varsa, bunları kullanmayı bırakmanız daha iyi olacaktır çünkü bu, bir süredir modası geçmiş olarak kabul edilir. Tabaklanmış bir şekilde kötü görünmek istiyorsanız bile, teninizden daha koyu renk tonlu tayt tercih etmemelisiniz. Taytlarınızın tonu, cildinizin doğal tonuna en fazla yakın olmalıdır.

 3. Sıkı Elbiseler ile Dikişsiz Tayt

Sıkı bir elbise için, üst parçanın altında görünmesini önlemek için dikişsiz taytları seçmelisiniz.



4. İş Görünüyor İçin Nötr Tayt

Sıkı iş stili, balık dokusuna veya desenlere sahip taytlara izin vermez. Bir iş kıyafeti için, seçtiğiniz taytların sesi, yumuşak, yumuşak ve mat tasarımın doğal dokusuyla nötr olmalıdır.

5. LBDs ile Ok Desenler

Klasik Little Black Dress, ok şeklindeki desenlere sahip olan taytlarla mükemmel bir uyum sergileyecek ve aynı zamanda, elbiselerinizi eşleştirmekten başka bacaklarınızın görünümünü de genişletecek.

6. Elbisenizin Malzemesine Eşleşen Tayt

Daha koyu tonlu ayakkabılarla eşleşen koyu gölgeli bir elbise seçtiyseniz, daha önce bahsettiğimiz evrensel türden şeffaf tayt giymemelisiniz. Koyu tonlu taytları daha iyi seçersiniz, özellikle de elbise sıcak “kışlık” malzemelerden yapılmışsa veya elbise daha hafif kumaşlardan yapılmışsa yarı saydam tipler seçmeniz gerekir.

7. Kuralları Kırmak

Elbisenin ne kadar hafif olduğu, taytların daha ince olması gerektiği konusunda bir fikir var, ama şimdi bu prensibi kırarak, sonbaharda kalın siyah taytlarla ipek gipür elbiseleri için gittikçe daha çok kız var. Ayakkabıların sesi tercihan tayt tonuyla eşleşmelidir, ancak eşleşmezlerse yanlış bir şey yoktur.

8. Siyah Çizmeli Beyaz Çizmeli Hayır Deyin

Asla yapamayacağınız, siyah taytlı beyaz botların veya deri tonlu taytların siyah çizmelerinin kombinasyonu.

9. Karanlık Tayt İnce Bacaklar

Sadece beyaz tayt değil, aynı zamanda bacaklarınızı görsel olarak genişleten diğer renkli seçenekler de vardır, bu yüzden bacaklarınızı inceltmek istiyorsanız, koyu gri, koyu lacivert, kahverengi, koyu yeşil, vb. tam olarak ayakkabılarınızın tonunu eşleştirin, bu tekrar bacaklarınızı uzatacaktır.

10. Desenli Tayt Giymek

Basılı tayt tercih ederseniz, bunları klasik siyah, beyaz veya gri elbiselerle eşleştirmelisiniz. Eğer tadı hakkında hiç şüpheniz yoksa, o zaman elbiselerle çeşitli baskılı tayt kombinasyonlarına cesurca gidebilirsin.

11. Monoton Baskılı Tayt

Buna ek olarak, baskılı taytları elbisenizle eşleştirmek istiyorsanız, o zamanki monoton olmalıdır. Bu sayede dikkatinizi bacaklarınızdan saptıracaksınız, bu da aynı zamanda ayakkabıların görsel olarak görünüşünüzü uzatması gerektiği anlamına gelir.

12. Baskılar Tehlikeli Olabilir

Basılı taytlardan kaçınmanız gereken bir şey, baskının bacağını iki yatay çizgi halinde veya renkli geçişlerle görsel olarak kesmesidir. Bu, bacaklarınızı daha kısa ve daha geniş yapar.

13. Renkli Elbiseler için Tamamlayıcı Hues Toplama

Tayt ve elbisenin renkleri dengelenmeli ve birbirleriyle uyumlu hale getirilmeli, ancak tam olarak aynı şekilde renklendirilmeleri zorunlu değildir. Yine de, sarı bir elbiseyi sarı taytlarla eşleştirmek için bir zorunluluk olarak görmemelisiniz (bu garip görünecektir).

Bununla birlikte, örneğin mavi bir elbisenin pembe taytlar için en iyi seçenek olmadığını unutmayın. Öte yandan, bu elbiseler için gri seçenekler ideal olacaktır.

14. Retro Görünüyor İçin Polka Noktalı Tayt

Klasik retro görünümlerde polka noktalı taytlar yapamazsınız. Bu model, noktaların küçük tipi ile alındığında herhangi bir bacak için harika görünüyor. Yine de, büyük boyutlu noktalara dikkat etmelisiniz.

15. Kalın Taytli Açık Ağızlı Ayakkabılar

Ayak parmağı üzerinde bazı dikişleri veya diğer detayları olmayan toplama seçenekleri ilkesini korursanız, açık ayakkabılar veya botlar kalın taytlarla bile hoş görünecektir.

Daha fazla günlük elbise modeli için bizi takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sezonun enleri

Toluna Anket Sitesi