Toluna Anket Sitesi

Toluna Nedir?


Popüler ve ücretsiz bir anket sitesi olan Toluna, dünya genelinde dokuz milyondan fazla kullanıcıyı kullanıyor ve sektörde 17 yıldır çalışıyor. Önde gelen şirketlere düşüncelerinizi iletmek için doldurmanız için anketler sunan Toluna, ayrıca ücretsiz ürünlerden faydalanabilecek bazı şanslı kullanıcılara ürün testi sunmanın yanı sıra bir dizi dahili oyun ve program yürütmektedir.



Birçok anket sitesi gibi, Toluna sizi Amazon'lar ve iTunes gibi olağan şüpheliler için kuponlar için ya da PayPal üzerinden para karşılığında alabileceğiniz puanlarla ödüllendiriyor. Sitenin ödeme planının küçük bir unsuru, ödüller için kumar oynarsanız puanlarınızı erken alma şansı sunmaktır. Yaklaşık 12 $ karşılığında kupon alabilmeniz için önce toplam 60.000 puan biriktirmek zorunda olsanız da - bazı insanlar sitenin olumsuz tarafını bulabilir - bir ödüle razı olmak istiyorsanız, sadece 500 puanla oynayabilirsiniz. . Şansınızı “hediye” ile kazanmaya karar verebilirsiniz. Bazı puanlar oynayarak, hediye kazanıp kazanmadığınızı ya da puanlarınızı kaybettiğinizi görebilirsiniz - bu yüzden zayıf kalpli biri değil!

Toluna'dan nasıl para kazanılır?


Ürün testi sunulurken, yalnızca hak kazanırsanız öğeler size gönderilir ve ardından birkaç ay boyunca yalnızca birkaç ay olur, bu nedenle çalışmanızı normal bir kısımdan ziyade bir bonus olarak düşünün. Bazı kullanıcılar, sipariş verdikten sonra kuponların gelmesini beklemek zorunda kaldıklarında hayal kırıklığına uğrarlar - özellikle de Opinion Outpost gibi bir yere ödeme yapacaklarsa. Ancak maalesef anket sitelerinden ödeme almak için haftalarca beklemek oldukça standart. Anketler süresi yaklaşık 15 ila 30 dakika arasında değişmektedir ve web sitesinde küçük miktarlarda fazladan puan toplamanıza yardımcı olabilecek mini anketler bulunmaktadır. Puanların bazen kayda değer olan Toluna hesaplarında görünmesi günler hatta haftalar sürebilir.

Kullanıcı profilinizi tamamen doldurarak, sizin için gerçekten uygun olan anketlere davet aldığınızdan emin olabilirsiniz. Her anketin başında, gitmeden önce doldurmaya uygun olduğunuzdan emin olmak için temel nitelik soruları da vardır. Ve büyük Toluna topluluğundan en iyi şekilde kendiniz de yararlanabilirsiniz - İsterseniz, insanlara her şey ve her şey hakkında soru sormak için sitede kendi anketlerinizi oluşturabilirsiniz! Katılmak ve diğer kullanıcılarla derinlemesine sohbet edebilmek için güzel bir ektir.

Toluna benzeri siteler

Toluna'ya benzer anket siteleri bulabileceğiniz anket doldur para kazan rehberinde internetin en iyi anket sitelerine ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sezonun enleri