Kozmetik Siteleri

Madonna, ekli bir önlük ile şaşırtıcı bir deri kedi yay elbisesi giymiş, iyi bir 20 dakika boyunca konuştuğu kozmetik serisini dün tanıtmak için dün New York'ta güzellik endüstrisi türleri için küçük bir karşılama ve selamladı."İnsanları, dünyayı inceltmekten yüzeysel bir şey gözlemlemeye atladığım düşüncesine yanıltmak istemiyorum. Ancak, herkesin olabildiğince iyi görünmesini istediğini ve haklı olduğunu düşünüyor "dedi. "Cildim iyi cildi olması ve cildime bakılması benim için her zaman önem taşıyor ... Bu makyajla bağlantılı olmasına rağmen makyaj projesi değil."Marka dün gece ve bu sabah ciddiyetle yaptım, evde denemek için tüm koleksiyonu verdi. Açıkçası, uzun vadeli etkilerle konuşamıyorum. Kozmetik siteleri için tek adres.


Krom Kil Maskesi 

($ 120/220 $): Koleksiyonun temel taşı olan bu maske, demir pigmentleri içerir ve bir mıknatısla çıkarırsınız. Madonna kalabalığa, herkesin eğlenmesine çok, onun poposunda kullandığını ve bizim için "başkana sormamızı istemeliyiz" dedi. Bu yarı-aldatıcı konsepti burada çok konuştuk, bu yüzden mıknatısın çok fayda sağladığına şüpheci olduğumu söyleyeceğim.

Maskenin kendisi birazcık kumla kremsi bir hal aldı - ve bazı kil maskelerinin yaptığı sıkılaştırma yolunda kuruyamadı. Gerçi aksesuar gerektiriyor. Manyetik Akış değneği (180 $) yüzünüzü salladığınızda maskeyi çıkarır ve kozmetik için 15 dolarlık kapağa ihtiyacınız vardır, aksi takdirde artıkları temizlemek zordur. (Saran Wrap işe yarardı.)

Kozmetik ürünleri


Maske, yüzümde yağlı, serum benzeri bir kaplama bıraktı, bu cildimi masaj yapmam gerektiği okundu. Hata. Baba bir pil kullanır ve maskeyi çıkardıktan sonra yüzünüze sürtünürken suyu daha iyi emmeye yardımcı olmak için işlev görür. Kozmetik siteleri cilt ürünleri için en iyi site. Bütün süreç bana biraz "Günahlarımı Doğrulamak" gibi çok şaşkın ve rahatsız edici bir duygu bıraktı.

Cilt Gençleştirici Seti ($ 600): 

Krom kil maskesinin tüm parçalarını ayrı ayrı satın alabilirken, Manyetik Akış çubuğunuzu yerleştirmek için özel bir standın yanı sıra bu bütün settir. Bu, Madonna'nın Seks kitabının eşdeğeridir; gününde epey bir kargaşaya neden oldu, plastikten örtülü bir metal örtü vardı, yani, benzer temaydı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sezonun enleri

Toluna Anket Sitesi