Elbise Modelleri Pozları

İyi Duruş Alma

Nicole Richie’nin mükemmel duruşu, 5’lik ”karesinin fotoğraflarda daha uzun olmasını sağlıyor. Getty Images
Muhteşem fotoğraflar çekmek, herhangi bir resmi etkinliğe gitmenin yarısıdır. Kırmızı halıda ünlülerin ve modellerin gözde pozlarını öğrenmek) fotoğraflarınızı ultra-glam gibi fotoğraflardan çekmenize yardımcı olacaktır.

Modeller uzun boylu ve zayıf olduğu için bilinir, ancak resimlerinizde görünecek olanlardan biri olmak zorunda değilsiniz. İşte bir sır, uzun olmasa bile bakamazsın! Sır, iyi bir duruş, omurganızı düzeltmek ve omuzlarınızı geriye ve aşağıya tutmaktır.

Kristen Stewart 5’6’dan fazla, ancak ekstra yüksekliği bile bu fotoğrafı kötü duruşundan koruyamaz. Getty Images

Nicole Richie’nin duruşu, onun minyon çerçevesinin gerçekte olduğundan daha uzun olmasını sağlıyor.

Sırtınızı düzleştirin ve sürtünme yapmayın. Olabildiğince uzayın. Omurganızı olabildiğince düzleştirin ve kıvrımlardan kaçının - bir kamburluğa sahip olmak istemezsiniz.

Omuzlarını geri koy. 

Omuzlarınızı biraz geriye doğru döndürün ve omuz bıçaklarınızı hafifçe birbirine doğru eğin. Bu size bir güven havası verecektir.

Boynunu uzat. 

Omuzlarınızı aşağı doğru bastırarak olabildiğince uzun tutun.

Sahip olduğun şeylere sahip ol. Her kız güzeldir, ne kadar uzun olursa olsun. İster beş metre boyunda ister beş ayak olsun, iyi bir duruşa sahip olarak kendine güvenen ve model esanslı görünebilirsiniz.

Kötü Duruştan Kaçınmak


Kristen Stewart 5’6’dan fazla, ancak ekstra yüksekliği bile bu fotoğrafı kötü duruşundan koruyamaz. Getty Images
Modellerin fotoğrafları için asla çentikli olmadığını fark edeceksiniz. Örtmek sadece muhteşem elbisenizi, boynunuzu ve omuzlarınızı gizlemekle kalmaz, ilk etapta dansa gitmek istemediğiniz gibi görünmenizi sağlar.

Slouching, güvensiz görünmenizi sağlar. Beden dili çok şey ifade ediyor! Fotoğrafını çekmeyi sevmediysen bile, sahte

Yuvarlatılmış, sümüklü omuzlar fotoğraflarda garip görünüyor. Kristen ilgisiz görünüyor ve fotoğrafını çekmesi umrunda değil gibi.

Kollarını önünden geçme. Seni kapatır ve elbiseni gizler.

Artık iyi bir duruşa sahip sırların olduğuna göre, şimdi o pozlara bakalım!

Diz Bend

Oyuncu ve model Stacey Kiebler, bükülmüş bir diz ile mükemmel bir poz veriyor. Getty Images
Kalça üzerinde bir el ve hafif bir diz bükme en popüler kırmızı halı pozlarından biridir. Tüm vücudunuza hayranlık duyar, elbiseyi gösterir ve bir arkadaşınız ya da anneniz aniden bir fotoğraf makinesiyle karşınıza çıkarsa içeri girmek kolaydır.

Oyuncu ve model Stacey Kiebler, bükülmüş bir diz ile mükemmel bir poz veriyor.
Bir dizini biraz yukarı kaldırın ve diğer dizinize doğru bükün. Topuğunuz kalkarken ayağınızın topunun yerde olduğundan emin olun.

Eğilmiş dizinizin vücudunuzun geri kalan kısmından çok uzakta olmadığından emin olun. Dizinizi diğer bacağınıza doğru yönlendirin, ancak dokunaklı oldukları için değil.

Karşı ayağınızın ayak parmaklarını dizinizden uzağa doğrultun. Ayakta durduğunuz ayak düz bir şekilde işaretlenmeli veya hafifçe açılı olmalıdır. Stacey’nin dosdoğru ve muhteşem görünüyor.

Vücudunuza bir eğri vermek için karşıt kalçalarınızı hafifçe dışarı çıkarın. Anahtar kelime birazcık, vücudunuzun iki tarafının tamamen düzensiz görünmesini istemezsiniz.

Bir elini kalçalarına koy ve diğer tarafını senin yanında tut. Dirseğinizi hafifçe geriye doğru hafifçe çevirin. Omuzlarınızı aşağı ve arkada tutmayı ve boynunuzu göstermeyi unutmayın.

Diz Virajı Felaketi


Oyuncu Alexandra D’Addario, bu diz bükümü ile maçı kaçırdı. Getty Images
Diz eğimi, çekilmesi en kolay pozlardan biridir, ancak büyük etkinliğinize gitmeden önce aynada uyguladığınızdan emin olun.

Oyuncu Alexandra D’Addario’nun diz bükülmesi biraz iş gerektiriyor. Ayrıca iyi bir duruş sergilemeyi de unuttu.

Onun bükülmüş dizinin karşı bacağı çok uzak. İki diz arasında garip bir boşluk var.

Onun karşı ayağı çok fazla döndü. Güvercin parmaklı bir görünüm yaratır ve pozunu akıcı hale getirmez.

Dirseği geri döndü, ama omuzları yere düşmedi. Omuzlarını aşağı itmek ona çok daha fazla güç verirdi.

Omuz üstü poz

Oyuncu ve model Gabrielle Union arkadan gösteriş yaparken kaygısız görünüyor. Getty Images
Bir model başının omuzuna atmasıyla ortaya çıktığında, genellikle onun elbise modelleri göstermek istediği anlamına gelir. Bu, tüm vücut tipleri için çalışabilir, Kim Kardashian gibi ultra kıvrımlı olsanız da ya da Ashlee Simpson gibi daha yalın bir şeysiniz.

Kameranın yerini biliyor. Kamera lensi, vücudunuzu açtığınız yeri tam olarak belirleyecektir. Kameranın içine doğru bakın, sonra kıçınızı kameraya dönük olacak şekilde döndürün. Yanağınızın bir tarafı objektife doğru bakmalıdır.

Arkana yaslan. Sırtınıza hafif bir kemer koyarak, fotoğraf makinesini gerçekten iyi çeviren çekici bir kum saati şekli yaratabilirsiniz. Bu ayrıca eğrilerinizi göstermeye yardımcı olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sezonun enleri

Toluna Anket Sitesi