İnternetten para kazanın

Kendi web sitenizi başlatın

owen burekEn pasif gelir elde etmek mi istiyorsunuz? Bir web sitesine ihtiyacın var. Uyurken para kazanmanın yolu bu.

Bluehost ile bir web sitesine başlamak 20 dakikadan daha az sürüyor, neredeyse hiçbir şey yapmıyor ve 82 yaşındaki bir kişi tarafından yapılabiliyor. İlk ziyaretçilerinizi almak için yalnızca sosyal medyayı tıklatmanız yeterlidir ve sitenizden para kazanmanın birçok yolu vardır.

Öğrenci, başarılı bir web sitesinin sadece bir örneğidir, ilk yıllarında Owen Burek tarafından üniversitede başlatılmıştır, o zamandan beri tam zamanlı ve büyük ölçekli bir şirket haline gelmiştir.

Owen'in 20 dakika içinde bir web sitesini nasıl başlatacağına dair adım adım kılavuzu okuyun. Gerçekten sahip olabileceğiniz en iyi varlıklardan biri.

Web siteleri ve uygulamaları para için gözden geçirin

usertesting.comWeb bir web tarayıcısı ile oldukça çekici görünüyorsun, bu yüzden belki de profesyonel ve ücretli bir iş olarak web siteleri göz atmak ve göz atmak için zamanı!

UserTesting.com'u tanıtmak - günlük insanları her türden web sitesini incelemek için ödeyen yeni bir platform. Her bir inceleme yaklaşık 20 dakika sürüyor ve Paypal üzerinden 10 $ (6,50 £) değerinde çanta alıyor.

Buradan kaydolun, bir test incelemesi tamamlayın ve gelen kutunuzdaki web sitelerini almayı dört gözle bekliyoruz.

bedava"Disney Vault" sırrı

Nesilleri nesiller boyunca yüksek tutmak için, Disney Stüdyoları bazı ev tahliye klasikleri tedarik dikkatlice kısıtlamak. Belirsiz bir süre için bırakılmadan önce 8-10 yıl boyunca “kasada” kilitlidirler.

Onları normal perakende fiyatıyla bu pencerede satın alın ve bir on yıl boyunca satışa çıktıklarında güzel bir karı dönüştürebilirsiniz.

Örneğin, 2011 yılında sadece 24.99 £ karşılığında Blu-ray 3D'de Güzelli
k ve Canavar satın alabilirsiniz. Sadece birkaç yıl içinde Amazon'da şaşırtıcı bir £ 74.99 vardı! Disney kasası Kesinlikle, tüm Disney sürümleri kasaya tabi değildir ve sadece gerçek klasikleri bu talebi koruyacaktır.

Şu anda, tokmaktan çıkmanızı tavsiye ederim sadece 2 başlık var. Bunlar Bambi Diamond Edition Blu-ray ve The Lion King Diamond Edition Blu-ray'tır.

Sitelere Ücretli Olun

Çevrimiçi anketlerden para kazanmak gibi, siteleri de çeşitli ödüller veya etkinlikler çevrimiçi ortamda tamamlamanız için size nakit ödüller ve kuponlar sunar.

İnternetten Para kazanma yolları için neyi bekliyorsunuz?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Toluna Anket Sitesi

Sezonun enleri