Konu için tutku duymak.

Bir blogcu olarak başarılı olmak için gerçekten tek bir gereksinim var: konunuz için bir tutku.

Kalbinde, bloglama, bilginizi dünyayla paylaşmakla ilgilidir. Tutkulu olduğunuz bir konuyu seçmek, başarılı bir blog'u başlatmayı çok daha kolay hale getirir. Birden fazla konu hakkında yazmak tamamen iyi. Gerçekten ilgilendiğiniz şeyler hakkında yazdığınız sürece, tutkunuz parlayacak ve okuyucularınızı ilgilendirecektir.



Evden para kazanın. 

Doğru yapılırsa Blogging oldukça kazançlı olabilir. Dünyanın en iyi blog yazarları belli ki biraz fazla kazanıyorlar, ancak part-time bir blogcu bile işler doğru yapılırsa iyi bir kazanç elde etmeyi bekleyebilir. Bunun en iyi yanı, blog yazmanın bir tür pasif gelir olmasıdır, çünkü haftada sadece birkaç saat bir blog yazısı yazabilir ve blog yazısı yazıldıktan sonra para kazanmaya devam edebilirsiniz. Bu kılavuzda daha sonra nasıl para kazanacağım konusunda daha fazla ayrıntıya giriyorum.


Hikayeni paylaş. 

Bir blog size ses çıkarmanızı ve duymanızı sağlar. Seçtiğiniz takdirde hikayenizi tüm dünyayla paylaşabilirsiniz. Blogların kullanılmasının en yaygın yollarından biri, blog yazarının günlük deneyimleri hakkında yazdığı, böylece arkadaşların, ailelerin ve diğerlerinin hepsinin hayatlarının bir parçası olabileceği bir günlüktir.

Kendiniz veya işiniz için tanıma. 

Hayır, muhtemelen en son blog yayınınızdan sonra sizi takip eden paparazziler olmaz. Ancak başarılı bir blog, kendi alanınızda size bir ton tanınma kazandırabilir. Blogcuların çoğu blogları nedeniyle uzman olarak bilinir ve bazıları da bloglarına dayanarak kitap ve film fırsatları elde eder.


Bir topluluk bulun. 

Kalbinde bloglama etkileşimlidir. Bir blog yazısı yazıyorsunuz ve insanlar buna yorum yapıyor. Bu, sizinle aynı şeylerle ilgilenen insanlarla bağlantı kurmanın harika bir yoludur. Bloglama, bu insanları deneyiminize göre öğretmenizi sağlar ve okurlarınızdan da öğrenme fırsatı verir.

İyi haber şu ki, internet şu anda büyüme ile patlıyor. Her zamankinden daha fazla insan çevrimiçi. Büyümedeki bu patlama, blogunuz için daha fazla potansiyel okuyucu anlamına gelir. Kısacası, bir blog kurmayı düşünüyorsanız, şu andan daha iyi bir zaman yoktur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Toluna Anket Sitesi

Sezonun enleri