Moda uzmanlığı

Şansını optimize etmek için, yazının sonuçlarından önce gözden geçirilmesi gerekli olurdu.


Eğer bir öğrenci yeterince ciddi değilse ve sonuçlardan birkaç gün önce revizyon beklemiyorsa (burada genel konuşma önerisi için bakın), daha fazla paniğe gerek yoktur. Acelesi var, ona bazı temel tavsiyeler vereceğiz. Programın ikinci sütunu (uzmanlık alanı da dahil olmak üzere) desteklemek gereklidir, çünkü orada görünen kavramlar üzerinde 7 puan olacak, bu kılavuza başvurmak yeterli olacaktır. Kişi, kavram bilgisi varsa, uygun bir nota yaklaşmayı ümit edebilir. Burada ekonomi ve sosyolojide kaçınmak için bazı karışıklıklar var.

Hatırlatıcı: Araştırmacının sorusu şudur: Bu öğrenci gerçekten dersine hakim mi [eğer durum buysa, neden bu sözün açık olacağı belli değil], ama bu Bir öğrenci bir SES kursu aldı mı, ilgilenir mi, hangi durumda geri dönmesine yardımcı olacak bir not vereceğim?

Bu konuda çok önemli iki siteden bahsedeceğim. Biri moda diğer trend takibi için oldukça gerekli siteler.

Bariz hatalardan kaçının


Asgari nezaket gerektirir. Hiçbir şey eklemeden merhaba ve hoşçakal diyoruz; Hiç kullanmadığınız formüller ile rahatsız olmanıza gerek yok. Uygun elbise gereklidir. Doğru bir bermuda hile yapabilir. Bununla birlikte, elbisenin çok rahat olduğunu düşündüren o zaman sahile ya da havuza gitmemiz yasaklandı. Benzer şekilde, çekici kız kıyafetleri ve dekolte giymek tavsiye edilir. FYI, birçok sınav görevlisi ... sınav görevlisi.

Not: Bir oyuncunun değil, performansının aktörü olmak zorundasınız. Öğrencileri sıvı halde görüyoruz çünkü onlar bunun için uygun olmadıklarını düşünüyorlar. Savaşçı olmak için gereklidir, öğretmenle değiş tokuş etmek gerekir. Öğretmenin tutumlarını yorumlamaya gerek yok. İyi cevaplar üretmenize yardım etmek için burada. Bir profesör biraz huysuz, kolay bir şekilde koyan bir öğretmenden daha şiddetli olmayabilir. İlk işini iyi yapmadığını biliyor, daha cömert bir notla telafi edebilir. İşini iyi yapmak için ikna edilen ikincisi, puanları daha kolay düşürebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sezonun enleri

Anket doldurmanın püf noktası