Sonbahar geldi!

Bu, (neredeyse) yılın en güzel moda zamanı - düşüş. Balkabağı baharatı latte'larını ve sörfümlerini tadabiliriz. En iyi mevsimi EVER'yi kutlamak için sizler için en mükemmel Pre-Fall Satışını yarattık.



Sonbahar temellerinin TON'ları, hepsi% 30'a varan indirimlerle canlı yayına geçti. Cennete düşüyor, evet! Bu deli satışın şerefine, Diana ve Heather hepimiz kendi parçalarını anlatmak için Insta-Hikayemizi ele geçirdiler.

İşte özet:

Sonbahar ceketi


Düşüş ile ilgili en iyi şey çeşitliliktir. Bu mükemmel kombinasyonu oluşturmak için dolabındaki her şeyi karıştırmak ve eşleştirmekle ilgili. Bu ceketin, bu sezonun katmanlanması için bir zorunluluk olduğu söyleniyor!

Boyutu: Diana bir medya seçti çünkü o daha geniş omuzlara sahip, ama bu boyut doğru!

Sevdiğimiz Şeyler: Çok rahat, sevimli ceketler bulmak zor (#blessed!) VE üç renkte geliyor. Övgü eller emoji ekle!

Ayrıca giyen:

Benim Hat Siyah Beyaz Topum nedir: Çok rahat ve çok yönlü! Büyük boy tişörtlere asla hayır diyemeyiz!
Kapalı O Sıska Skinny Jeans Goes: Bu orta kot pantolon mükemmel bir sonbahar rengidir ve onlar da rahattırlar!
Play Cool Taupe Ayak Bileği Çizmeler: Bunlar düşmek için sahip olunması gereken patiklerdir. Yemin ederim onları her biri ile takmak istersiniz. tek. kıyafet. RDB'deki hepimiz her renkte var, çünkü onlar sadece iyi. VE onlar sadece 24 dolar ... evet, çenenizi yerde görüyoruz!

Sonbahar için krem ​​tıknaz kablo örgü hırka


Bu bizim favori kıyafetlerimizden biri. Bu sıcak güneşli günlerde net geceler için mükemmel bir geçiş görünümü! Ve geçiş parçasını düşündüğümüzde, biz hırkalar düşünürüz.

Küçük boy


Sevdiğimiz Şeyler: Bu hırka gerçekten mükemmel tıknaz örgüdür, VE 3 renkte geliyor, böylece tüm hırka ile ilgili acil durumları kaplayabilirsiniz!

Diana bu Anında Anında Mercan Mercan Portakal Top ile hırka çifti seçti. Bu rengi seviyoruz çünkü bu kadar gurur verici ve sizi yıkamıyor!

Orta beden


Sevdiğimiz Şeyler: Yan taraftaki bu sevimli bağları var, süper yumuşak ve onunla normal bir sütyen giyin. Bir tepede daha fazlasına ihtiyacın var mı ?!

Ayrıca giyen:


Uzun Boylu Orta Yıkama Skinny Jeans Standı: Uyan ve bu kot pantolonlarda harika hissedin - aşağıya inersiniz! Artı, kaliteli denim gibi hissediyorlar ... ama onlar sadece 48 dolar.
Play Cool Taupe Ayak bileği Boots


mercan halter kolsuz bluz


Güneyden geliyorsanız, düşüşe geçişin zor olduğunu biliyorsunuz. Gecede sahip olduğunuz her tişörtü giymek için 7/24 buz banyosuna ihtiyacınız var. Bu görünüm (bu tankın ESPECIALLY) gerçekten kendini düşkün renklere götürür. Ayrıca, gerçekten gitmeniz gerektiğinde atmak çok kolay, ancak yine de kusursuz görünmek istiyorsunuz.

Boyut: Eğer busty iseniz, bir boyuta gitmenizi tavsiye ederiz!

Sevdiğimiz Şeyler: Yumuşak nötr = daha fazla aşınma, artı harika hissettiren güzel, zarif bir boyun çizgisi var!

Ayrıca Giyen: Son kıyafet olarak aynı bot ve kot pantolon (biz onlara zımba parçalarını aradığımızda şaka yapmıyorduk!)

sangria kırmızı omuz elbise kapalı çiçekli

Diana’nın kocası, tam anlamıyla bu elbiseyi seçti çünkü omuzdan gelen görüntüyü SEVİYOR. Yardım edemeyiz ama kabul edemeyiz! Bu muhteşem elbise değil, bir değil, ama 8 RENKLER geliyor. Seni ele geçirdik beyler.

Boyutu: Diana küçük bir beden giyiyor ve o 5'8 ”. Bu elbise bizim için uzun boylu kızlar!

Sevdiğimiz Şeyler: Çok yumuşak, düz tereyağı gibi geliyor. Şaka değil.

Ayrıca giyen:

O bir Damızlık Taupe Ayak Bileği Askı Topuklar: sahte süet bitirmek için DIE için!
Taupe Crossbody Çanta Üzerine Dream: Çok uygun fiyatlı (sadece 39 $!) Ve vegan!


donanma çiçek peplum tank top


Unutmayın, Diana katmanları SEVİYOR, bu yüzden yardım edemezdi, ancak Casual Days hırkasını başka bir şeyle koyabilirdi. Bu gömleği görünce ilk görüşte aşktı. Peplum + print = TÜM doğru bilgiler!

Küçük boy

Sevdiğimiz Şeyler: Çok yumuşak, çok hafif, çok tatlı! Öğretmenler için mükemmel ve sıcak havalarda (bize güneyliler için!)

Ayrıca giyen:

Günlük Günler Zeytin Yeşili Hırka
Kapalı O Siyah Skinny Jeans Goes: Her kızın mükemmel bir çift siyah kot pantolona ihtiyacı var. Bu yüksek belli olanları sırtınızı aldı!

krem çiçek peplum tank top

Diana, birçok renkte sevdiği şeyleri satın almanın büyük bir hayranıdır (hiç hoş bir şeye sahip olamazsın, hiç bir şey yapamaz mısın?). Bunu çok sevdi, sana da göstermek zorunda kaldı.

Küçük boy

Sevdiğimiz Şeyler: GÜZ. RENKLER. HER YERDE.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Toluna Anket Sitesi

Sezonun enleri