Anket doldurmanın püf noktası

Başlamanıza yardımcı olacak yararlı bir çalışma sayfası oluşturduk. Yanıtlayan veritabanınızı Snap WebHost'a yüklemek için adım adım size yol göstereceğiz. Buradan, benzersiz bir yanıtlayıcı tanımlayıcı içeren bir e-posta davetiyesi gönderebileceksiniz.

Anketiniz tamamlandıktan sonra kazanın

Yapıştırma Anketi Yazılımı, anketin adını ve uzantısını .rdf (yanıt veren veri dosyası) olan bir dosyada yanıtlayan verileri depolar ve her bir yanıt veren için yanıtlar bu dosyadaki tek tek kayıtlarda tutulur. Kişisel bilgileri anket dosyasından (.mdf) tutan değişkeni sildiğinizde, detaylar veri dosyasında kalır. Kişisel verileri tamamen kaldırmak mümkündür.

Aşağıdaki adımlarda size yardımcı olacak yararlı bir çalışma sayfası oluşturduk:


  1. Anketin yedeklenmesi
  2. Toplu değişiklik özelliğini kullanın
  3. Değişikliklerinizin doğru olduğundan emin olmak için verileri kontrol edin
  4. Yedeklemeyi silin

Anket nasıl doldurulur?

Belirli bir katılımcıya anket yanıtlarını eşleştiremezsiniz. Ancak, belirli bir yanıt verenin yanıt verip vermediğini takip edip edemeyeceğini hatırlatırsanız, onlara hatırlatıcı e-posta gönderebilirsiniz.

Bu yöntem, anket verilerinizle çalışmak istediğinizde, ancak yanıtlayanlarınızı tanımlayacak bir şekilde kullanılmayacak durumda özellikle yararlı olabilir. Anket doldurarak para kazanma yollarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sezonun enleri

Toluna Anket Sitesi