Sezonun enleri

Sezonun enleri


her şey üzerimizde, yani eve dönüş hızlı yaklaşıyor demektir. Henüz yapmadıysanız, sezonun en büyük resmi etkinliğine neler giyeceğinizi anlamanın tam zamanı. Yeni bir okul yılı ile hayat çok daha yoğun olabilir ve zamana basılmasının yanı sıra mükemmel kıyafeti ararken nereden başlayacağınızı bilmek zor olabilir.

Aramanıza yardımcı olmak için, bu sezonun en büyük trendlerinden bazılarını belirledik, kumaşların, silüetlerin ve renklerin hangi renklerde olduğuna dair ipuçlarını belirledik. Eğilim olmak modaya bir köle olmak anlamına gelmez, çünkü kendi yeteneğinizi ekleyerek, trendinizi kişisel tarzınıza uyacak şekilde bükebilirsiniz.

Peki, bu resmi sezonda neler var? Aşağıdaki eve dönüş elbise trendlerini takip edin:


Homecoming Trend: Kumaş!
İlk önce kumaşlar.
Metalik ve parıldayan
Eğer parlak ve ışıltılı bir hayranıysanız, bu sonbaharda metalik ve parıltılı kumaşların çok heyecanlanacağını hissedeceksiniz. Bu, Bariano'nun bu kısa, altın resmi elbisesi gibi geniş bir yelpazede kumaş ve renk tonları sunmanıza olanak tanır.


Bu Saiid Kobeisy kıyafeti, sizi kalabalığın arasından sıyrılmanızı sağlayacak eşsiz bir görünüm. Metalik elementleri yumuşak, saydam kumaşlarla tezat oluşturur.

Bu simli payetli kokteyl elbisesi, bu metalik ve ışıltılı trendin bir başka yorumu. Kısa, form-uydurma elbisesi vücudunda kendine güvenen ve göze çarpan ve bedazzle isteyen bayan için tasarlanmıştır.

Bu tam katlı kat uzunluklu kolon elbisesi ile maksimum parlaklık. Siyah, pembe, bordo, altın ve platin dahil olmak üzere çeşitli renklerde gelir.

Koyu Tonlamalı Baskılar
Baskılar sonbaharda kalıyor, ancak bu sezon trendleri, ilkbahar ve yaz tanımlayan soluk ve beyaz renklerden çok uzak. Bunun yerine koyu arka planlara ve metalik aksanlara, koyu tonlara ve sonbahar temalı renklere sahip baskılar için dikkat edin.

Jovani'nin zemin katındaki bu gece elbisesi, mavi bir arka plana karşı turkuaz gülleriyle trendi yansıtır.

Ayrıca Jovani tarafından, bu halter boyunlu uzun elbisesi siyah zemin üzerine beyaz güllere sahiptir.


Nina Canacci'nin bu iki parçalı kıyafeti ile orta perdesini göster ve geri göster. Geniş, zemin boyu A-line etek siyah renkli bir baskı setinde.

Saten
Saten bu sonbaharda başka bir trend. Saten'de iyi yapılmış bir resmi elbise, Edward Arsouni'nin yaptığı gibi çarpıcı olabilir. Saten, affetmez bir kumaş olabilir, bu yüzden kusursuz kesim ve terzilik için elbisenize ihtiyacınız olacak.

Bu kısa, eğlenceli ve flört kokteyl elbisesi saten trendini giymenin başka bir harika yoludur. Sherri Hill tarafından tasarlanan, pembe, fildişi, mavi ve yeşil dahil olmak üzere birçok renkte New York Elbise'de mevcut.

Stiline göre evlenme eğilimleri
İkincisi, Stiller.
Kollu odaklanmak
Dramatik, flört kollu bu sezonda çok fazla. Bu elbise bu görünümü almak için bir yön gösteriyor. Faviana tarafından tasarlanan çan biçimli, omuzdan akan omuz kılıfları, uzun, şekilli kayma eteği ile mükemmel bir dengede.

Stratejik olarak yerleştirilmiş örgü, bu elbiseyi Beside Couture tarafından gerçekte olduğundan daha belirgin hale getiriyor. Şişirilmiş uzun kollu bu kat uzun elbisesine bir romantizm katıyor.

Kısa elbiseler

Mezuniyet törenleri balodan daha az resmi olma eğilimindedir, bu nedenle genellikle tam uzunlukta bir gece elbisesinin aksine kısa bir kokteyl elbisesi giyebilirsiniz. Bu sonbaharda, kısa elbiseler trend oluyor.

Bu kıyafet yarı resmi bir etkinlik için iyi bir seçim. Kısa, form uydurma birleşiminden oluşur, bacaklarınızı ve orta noktanızı göstermenizi sağlar.

Aynı anda üç trendi birleştiren La Femme'nin bu elbisesi kısa, dramatik, flört kollu ve siyah arka plana karşı baskılı detaylar içeriyor.

Atlama takım elbise

Jump-suits, yarı resmi mezuniyet etkinlikleri ile iyi uyum sağlayan bir başka trend. Herkesin bir elbisesi ya da elbisesi giydiği zaman, Jovani ya da Sherri Hill tarafından bu gibi bir atlama kıyafeti sizi ayırır ve bireyselliğinizi vurgular.

Homecoming 2018 için renk trendleri
Üçüncüsü, Renk Tonları.
Sonbahar, doğal olarak yılın en muhteşem renk paletine sahip mevsimdir. Sonbahar 2018 için, trend renkleri derin ve zengin.

Faviana'nın bu kısa, off-the-omuz elbisesi veya Sherri Hill'in bu uzun kollu kokteyl elbisesi gibi şarap rengi giysiler giyebilirsiniz.

Siyah ve lacivert de trend. Sherri Hill'in tasarıya uygun iki görünümü var. Bu kısa kokteyl kıyafeti eğlencelidir, genç ve cıvıl cıvıl cıvıl cıvıl cıvıl cıvıl cıvıl cıvıl cıvıl ışıl ışıl ışıl ışıl ışıl ışıl ışıl ışıl ışıl ışıl ışıl ışıl ışıldır.

Outlet Fırsatları


Parlak pembe de bu sezon büyük bir renk. Jovani'nin bu straplez, backless kıyafeti, pembe, saten kumaşa parlak boncuk işi katar, bu da tek bir kıyafetle üç mevsimsel eğilimi ortadan kaldırır.

NewYorkDress'de Bu Sezonun En İyi Gelecek Eğilimlerini Outlet Mağazasında Alışveriş Edin
Bu sezonun trendleri arasında birçok vücut türüne hitap eden unsurlar var. Yorumlama için bolca alan vardır, yani kendi kişisel yeteneğinizden ödün vermeden trendde olabilirsiniz.

NewYorkDress büyük bir seçim var

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Toluna Anket Sitesi